Música als espais de culte

Aquest cap de setmana el Garrigues Guitar Festival es trasllada a tres espais de culte de gran referència per l’especial coloració sonora. Comencem el divendres 28 de juliol a les 22h a l’església barroca de la Transfiguració del Senyor de Juneda amb l’actuació del Duet Fantova-Pisa, cant i tiorba. Seguit el dissabte 29 de juliol a les 21h a l’església romànica de Sant Joan de Vinaixa amb l’Ensemble Amoria i precedit d’un tast de productes de la terra. I finalment, el diumenge 30 de juliol a les 19h a l’església de Santa María de Fulleda amb la guitarrista Laura Fontanals i finalitzarem amb un tast gastronòmic per l’ocasió.

Us esperem per gaudir de la música, el patrimoni i la gastronomia!

Esglésies de Sant Joan de Vinaixa, de la Transfiguració del Senyor de Juneda i Santa María de Fulleda

Author: garriguitar

Share This Post On

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *