Finalista del Certamen Llobet a la Granyena

El Garrigues Guitar Festival Memorial Emili Pujol torna a participar en els premis del Certamen Internacional de Guitarra de Barcelona Miquel Llobet, on es programa un concert a un dels guanyadors de la darrera edició del certamen. D’aquesta manera el Guitar Festival col·labora en la promoció de talents internacionals de l’instrument de la guitarra. Enguany gaudirem d’un concert a l’església Sant Miquel de Granyena de les Garrigues pel segon classificat del Certamen Llobet, el guitarrista cubà Josué Fonseca, que ens delectarà amb obres dels clàssics als populars cubans i catalans.

Josué Fonseca durant la darrera edició del Certamen Llobet al Museu de la Música de Barcelona

Author: garriguitar

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada