Cordes als castells

En aquesta ocasió, els concerts d’aquest cap de setmana es realitzaran a espais patrimonials civils i militars com els castells de La Floresta i l’Espluga Calba. El primer un castell gòtic convertit en palau residencial el 1569 i el segon una fortalesa àrab documentat des del 1148 que va pertànyer a l’Ordre dels Hospitalers durant quatre segles. Tots dos seran escenari de dos concerts de cambra, dissabte 12 d’agost el quintet En clave de son i dilluns 14 d’agost Liv duet. El Trio Desconcierto, per la seva part, farà l’actuació el diumenge 13 d’agost a la Sala de la República de la població d’Arbeca, on recomanem visita obligada al poblat ibéric dels Vilars d’Arbeca, una fortalesa del segle VIII aC, Bé Cultural d’Interès Nacional des de 1998.

El Castell de la Floresta, el Vilars d’Arbeca i el Castell de l’Espluga Calba

Author: garriguitar

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada