Cloenda del Guitarfest a la Vinya dels Vilars

La Vinya dels Vilars serà l’escenari de cloenda del Garrigues Guitar Festival Memorial Emili Pujol 2017, on hem pogut gaudir la diversitat musical des del barroc fins al contemporani amb 28 artistes de 9 nacionalitats. Per finalitzar aquesta edició, aquest proper dissabte 26 d’agost a les 21h, Pyrophorus Guitar Duo ens delectaran una novedosa proposta combinada amb el clàssic i el popular cubana amb tocs de fusió jazz i contemporani. A més els assistents gaudiran dels seus productes i d’una visita pel celler amb una exposició temporal del artista local Robert Roser, “Lo Nano”, titulada “Homenatge a l’Olivera”, realitzades amb la fusta de l‘olivera com a principal matèria primera. Una nit màgica a la fresca! Us esperem!

Author: garriguitar

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada