MALTINSKI-BELOTTI DUET

CONCERT HOMENATGE A LES VÍCTIMES DELS ATEMPTATS A BARCELONA I CAMBRILS


VISITA PINTURES + CONCERT + TAST GASTRONÒMIC

Dimarts, 22 d’agost, 19.30h

Centre d’Interpretació de les Pintures Rupestres – EL COGUL

Entrada lliure | Aforament limitat | Per a grups truqueu al 973 142 658

PROGRAMA DE MÀ


Després dels tres dies de dol decretat per la Generalitat de Catalunya, el Garrigues Guitar Festival vol retre aquest concert com homenatge a les víctimes dels atemptats terroristes perpetrats a Barcelona i Cambrils.

Des de la Sonata de Bach fins a la Fantasia de Waxman escalem els grans cims de la música universal transcrits pels mateixos intèrprets. L’israelià Leor Maltinski (violí) i l’italià Giuliano Belotti (guitarra) porten un magne repertori de la literatura musical, en la seva gira extraordinària per Europa, interpretant obres de grans compositors com Bártok, Falla, Sarasate i Albéniz, entre d’altres.

giulianobelotti.com


Author: garriguitar

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada