La memòria de la pedra

Inaugurem la setena edició del Garrigues Guitar Festival amb una proposta musical preparada especialment per celebrar els 20 anys de la declaració de Patrimoni Mundial de la Humanitat per la UNESCO al Conjunt rupestre de la Roca dels Moros, espai considerat sagrat i màgic amb més de 8.000 anys d’antiguitat. Lídia Pujol i Guillermo Rizzotto han preparat un espectacle anomenat La memòria de la pedra, recital de veu i guitarra que no deixarà a ningú indiferent i que podreu gaudir el divendres 6 de juliol a les 21 hores, inclou visita a les pintures i un tast de productes de la terra.

També i aprofitant la visita, el Cogul ens dóna la benvinguda amb el grafit Mares de la terra de l’artista lleidatana Lily Brik. El mural, de grans dimensions, és una personalíssima mirada de la Mireia Serra sobre les pintures rupestres de la Roca dels Moros i el paisatge de la vall del Set al seu pas pel poble del Cogul.

Author: garriguitar

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada