Inauguració a la Roca dels Moros

El Garrigues Guitar Festival inaugurarà la seva setena edició al Conjunt rupestre de la Roca dels Moros, emmarcat en l’Any Europeu del Patrimoni Cultural 2018. Declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco a l’any 1998, la Roca dels Moros del Cogul és un conjunt d’art rupestre únic a Catalunya, que pertany a una tradició denominada “Art Llevantí” i es remunta a l’Epipaleolític i al Neolític, és a dir ara fa entre uns 10.000 i uns 4.000 anys.

Aquest proper divendres 6 de juliol, a les 21 hores, Lídia Pujol i Guillermo Rizzotto, en la part musical, seran els encarregats d’inaugurar el festival i que realitzaran un espectacle anomenat “La memòria de la roca”. La ocasió inclourà una visita guiada a les pintures rupestres i finalitzarà amb un tast de productes del territori.

Podeu seguir toda la programació del festival en aquest enllaç

#AnyEuropeuPatrimoni

#ciclesifestivalsmusicals

Author: garriguitar

Share This Post On
468 ad

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada